Õpetajast

Tere. Mina olen Gätlin Addo – ettevõtja, õpetaja ja rahaasjade entusiast. Olen lõpetanud Tallinna Ülikooli Aasia uuringute eriala bakalaureusõppe hiina keele ja kultuuri suunal. Hiina keelt olen õpetanud alates 2018. aastast ja sooritanud HSK 4 taseme. HSK ehk Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì 汉语水平考试 on hiina keele standardiseeritud test, mille tulemusi aktsepteeritakse üle maailma. HSK abil on võimalik hinnata hiina keelt emakeelena mitterääkivate keelekasutajate oskuseid. 

Minu hiina keele õpetamine sai alguse Tallinna Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnast, kus hiina keele õpiringides said osaleda täiskasvanud hiina keele ja kultuuri huvilised. Edasi sai huviringe teha ka lastele. Praeguseks olen õpetanud hiina keelt Edumuses, viinud läbi erinevaid hiina keele ja kultuuri töötubasid ning huviringe.  

Alates 2023 aastast õpin Mitme aine õpetaja erialal magistris, et saada matemaatika ja ajaloo õpetajaks, kordan ka hiina keele B2.2 kursust ning tahan sooritada HSK 5 taseme. 

Hiina keele õpetamine on aidanud mul õppimist enda jaoks paremini lahtimõtestada ning andnud juurde uusi õpioskuseid. Tänu hiina keelele sai minust õpetaja ning olen 2019 aastast ka MTÜ ASÕPis asendusõpetaja, kus õpetan peamiselt inglise keelt ning teisi põhikooli õppeaineid. Varasemalt olen läbinud lapsehoidja koolituse ning pakkusin lapsehoiuteenuse vahendust enda loodud ettevõttes. 

Suur rõõm on aidata kaasa õppimisele ja arenemisele olgu tegu laste või täiskasvanutega. 

Parimate soovidega

Gätlin Addo